Ωραία «κληρονομιά» βρήκαν από τον πατέρα του που μπαινοβγαίνει στις φυλακές, δυο αδέλφια τα οποία συμμετείχαν στην οκταμελή σπείρα εμπόρων ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στον Βόλο.

Κι αν η κόρη είναι ενήλικη, 24 χρόνων, η ηλικία του μικρού αδελφού της, μαζί με τον οποίο λειτουργούσαν ως «σύνδεσμος» της σπείρας από τη Λάρισα, είναι μόλις 15!

Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος των τεσσάρων Ελλήνων και τεσσάρων αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών που ο μεγαλύτερος είναι 27χρονος, φέρεται ένας Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου ο οποίος κινεί τα νήματα μέσα από το κελί του!

Εκείνος κανόνισε την παράδοση 15 κιλών χασίς και ενός κιλού ηρωίνης στους τέσσερις ομοεθνείς του που θα αναλάμβαναν την διακίνησή τους.

Όμως, για κακή τους τύχη, ο υποψήφιος αγοραστής που θα έδινε 36.000 ευρώ, ήταν αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου κι έτσι, όταν έγινε η συνάντησή τους στο πάρκο του Ελικοδρομίου στη Νέα Ιωνία, οι οκτώ νεαροί βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες στα χέρια!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

*** Στην Ερμούπολη της Σύρου συνελήφθη ένας 29χρονος μόνιμος κάτοικος του νησιού που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην παραλιακή οδό έχοντας πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 87,4 γραμμαρίων.

*** Στο Καμποχώρι του Κιλκίς, συνελήφθη ένας 21χρονος που διαπιστώθηκε ύστερα από παρακολούθηση ότι καλλιεργούσε δύο χασισόδεντρα ύψους 30 εκατοστών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook