Ενημέρωση στα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ρέθυμνο και στην τοπική ομάδα πρωτοβουλίας έκαναν στα γραφεία της ΤΕΔΚ Ρεθύμνου οι βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης αναφορικά με τις διαδικασίες για τη συμμετοχή στο συνέδριο του κινήματος στις 27-29 Μαΐου και τη δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά το νέο αυτό κίνημα σε πανελλήνια κλίμακα.

Ο βουλευτής Ηρακλείου προανήγγειλε επίσης ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οργανωμένες περιοδείες σε όλο το Νομό Ρεθύμνου για να ενημερωθεί ο κόσμος και να εκφράσει την άποψη του στα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος για την κατάρτιση του Καταστατικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι κάτι νέο γεννιέται και κάλεσε τα μέλη να κινηθούν δυναμικά και να εγγράψουν μέλη για να ενισχύσουν τη νέα και υγιή προσπάθεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Στο τέλος της συνάντησης συστάθηκαν και οι παρακάτω επιμέρους επιτροπές καταστατικού προκείμενου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του κινήματος, στα πλαίσια των τοπικών αναγκών και ζητημάτων του Νομού Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook