Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια η οποία διαμελίστηκε από ταχύπλοο,ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Τραουνού Αφάντου Ρόδου και οι νέες λεπτομέρειες από το δυστύχημα, που έρχονται στο φως, προκαλούν ανατριχίλα.

Η άτυχη Ρωσίδα αναζητούνταν από χθες το βράδυ όταν στην παραλία βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και δυστυχώς εντοπίστηκε διαμελισμένη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό, συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.

Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό ο οποίος κρατείται και παραπέμφθηκε το βράδυ στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι πως, σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, ο χειριστής αντιλήφθηκε το περιστατικό, όμως παρά τις έρευνες που έκανε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι σκιέρ, δεν εντόπισαν τίποτα και θεώρησαν πως χτύπησαν κάποιο μεγάλο ψάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό, ήταν κάτοχος αδείας θαλασσίων σπορ, για την δυτική πλευρά της Ρόδου.

Μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικοί αναφέρουν ότι το σκάφος κινούνταν σε απόσταση 100-150 μέτρων από την παραλία, γεγονός που απαγορεύεται αυστηρά.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την νεκροψία-νεκροτομή.

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει το allaksogolies.gr, όταν ακόμα η 37χρονη θωρείτο αγνοούμενη και διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό της:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook