Στην Πάτρα σήμερα λίγο έλειψε να κληθεί η αστυνομία στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, όπου μία… μητέρα δεν δίστασε ν\’ αφήσει σχεδόν μόνα τους τα παιδιά της να παίζουν, προκειμένου η ίδια να πάει στο… ραντεβού με τον εραστή της!

Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αρκετών θαμώνων -κυρίως ηλικιωμένων-, οι οποίοι παρατηρούσαν τις κινήσεις της νεαρής μητέρας που, κατά τα άλλα, ήταν πραγματική καλλονή.

Όταν ένας ηλικιωμένος είδε τη νεαρή μητέρα να ζητά από μία άλλη που έπαιζε και το δικό της παιδί στην πλατεία να έχει το νου της στα δικά της παιδιά με το πρόσχημα ότι έπρεπε να πάει κάπου επειγόντως και για λίγο, βγήκε εκτός εαυτού. Σηκώθηκε από το τραπέζι του και πήρε από πίσω τη νεαρή, η οποία βγήκε στο δρόμο της πλατείας και περίμενε. Κάποια στιγμή έφθασε ένα σπορ κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός.

Σταμάτησε μπροστά της και ο οδηγός τής έκανε νόημα να μπει μέσα. Την ώρα, όμως, που η ίδια πήγε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, ο ηλικιωμένος παρενέβη: «Καλά, δεν ντρέπεσαι κοπέλα μου; Αφήνεις τα παιδιά σου για να πας βόλτα με τον γκόμενο;…», φώναξε δυνατά ο ηλικιωμένος, κάνοντας κι άλλους θαμώνες να γυρίσουν προς το μέρος τους και να παρακολουθήσουν τη σκηνή.

Η νεαρή αιφνιδιάστηκε αλλά δεν παρέλειψε να δώσει αμέσως την απάντηση: «Κι εσάς τι σας νοιάζει; Δικά μου είναι τα παιδιά και αποφασίζω εγώ τι κάνω. Δεν έχετε δικαίωμα…».

Η απάντησή της, όμως, πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα με αποτέλεσμα τόσο ο ηλικιωμένος, όσο και άλλοι θαμώνες να της κάνουν πραγματική επίθεση και όλα αυτά καταμεσής του δρόμου!

Μάλιστα, καθ\’ όλη αυτή τη διάρκεια, και ενώ παρακολουθούσε πολύς κόσμος το συμβάν, ο νεαρός οδηγός που περίμενε τη μητέρα να μπει στο αυτοκίνητο είχε σκύψει το κεφάλι και δεν έβγαζε λέξη.

Το είχε κάνει κατ\’ επανάληψη

Αυτοί που εξοργίστηκαν, συχνάζουν στην πλατεία και, όπως υποστήριξαν, είχαν ξαναδεί τη συγκεκριμένη νεαρή να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Δηλαδή, να πηγαίνει με τα δύο μικρά παιδιά της στην πλατεία, να τα αφήνει σε… άλλα χέρια και να απολαμβάνει τις… βόλτες της με τον έρωτά της! «Την είδαμε μία, την είδαμε δύο, ε την επόμενη δεν άντεξα να μην της ξεμπροστιάσω…», είπε στον «Κόσμο» ο ηλικιωμένος «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου. Δείχνοντας μάλιστα ότι τη συγκεκριμένη τη γνώριζε καλά γιατί είναι γειτόνισσά του. «Είναι χωρισμένη και κάνει τη ζωή της αδιαφορώντας για τις ανάγκες των παιδιών της…», είπε χαρακτηριστικά.

pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook