Μπορεί να είναι ωραίοι και διάσημοι ανά την υφήλιο, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να έχουν κάθε λογής φοβίες! Ο λόγος για τους σταρ του Χολιγουντ που κατακλύζονται από κάθε λογής φοβίες που σε πολλές περιπτώσεις τους προκαλούν ακόμη και παράλυση!

Πώς λοιπόν μπορεί να εξηγήσει κάποιος το γεγονός πως η Κέιτι Χολμς φοβάται τα συμπαθέστατα ρακούν, η Νικόλ Κίντμαν τις πεταλούδες και ο Τζόνι Ντεπ τους κλόουν;

Η Ούμα Θέρμαν έχει κλειστοφοβία και δεν αντέχει τους μικρούς σκοτεινούς χώρους. Όταν στα γυρίσματα του Kill Bill την έθαψαν ζωντανή για τις ανάγκες της ταινίας- φρίκαρε τελείως!

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον ανατριχιάζει στη θέαση παλιών επίπλων και κυρίως με τα μεγάλα παλιά, χρυσά έπιπλα και καρέκλες με τα βελούδινα μαξιλάρια! Και ο ίδιος παραδέχεται πως δεν γνωρίζει για ποιον λόγο τα φοβάται…

Η Mαντόνα έχει βροντοφοβία! Όταν κεραυνοί και αστραπές σκίζουν τον ουρανό, εκείνη τρέχει να κρυφτεί!

Η Νικόλ Κίντμαν φοβάται τις πεταλούδες. Προσπάθησε από νεαρή ηλικία να ξεπεράσει τον φόβο της αυτό, αλλά ακόμη και σήμερα δεν τα έχει καταφέρει!

H Kέιτι Χολμς φοβάται τα ρακούν! Ανεξήγητο -και αστείο- το γιατί, αλλά όταν ήρθε αντιμέτωπη με το ζώο αυτό φρίκαρε τελείως!

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοβάται τα ερπετά και πιο συγκεκριμένα τις σαύρες και τους δράκους! Τις σαύρες το καταλαβαίνουμε απόλυτα, αλλά τους δράκους;

Ο Κιάνου Ριβς έχει νυκτοφοβία. Τρομάζει πάρα πολύ όταν κλείνουν τα φώτα και αυτό το αποδίδει στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του γιατί ταυτίζει το σκοτάδι με τον θάνατο!

Ο Χάρισον Φορντ τρέμει στην ιδέα πως πρέπει να μιλήσει σε κοινό, πράγμα περίεργο αφού η δουλειά που κάνει είναι η μετουσίωση της έκθεσης στο κοινό.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον φοβάται τις κατσαρίδες. Το όλο… τραύμα της δημιουργήθηκε την ημέρα που ξύπνησε και είχε στο πρόσωπο της μια κατσαρίδα. 

Ο Τζόνι Ντεπ φοβάται οτιδήποτε έχει σχέση με τους κλόουν! Δεν μπορεί να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook