Συνολικά 2.900 επιβάτες με τέσσερα κρουαζιερόπλοια θα επισκεφτούν τον Άγιο Νικόλαο την εβδομάδα που διανύουμε.

Συγκεκριμένα την Τρίτη στις 7 το πρωί θα φτάσει με 1.240 επιβάτες από το Κουσάντασι το Thomson Spirit, το οποίο επρόκειτο να έρθει την Κυριακή 26 Ιουνίου, αλλά ακυρώθηκε το δρομολόγιό του λόγω απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα με προορισμό τη Μύκονο.

Την Τρίτη στις 7 το πρωί θα φτάσει με 1.240 επιβάτες από το Κουσάντασι το Thomson Spirit, το οποίο επρόκειτο να έρθει την Κυριακή 26 Ιουνίου, αλλά ακυρώθηκε το δρομολόγιό του λόγω απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα με προορισμό τη Μύκονο.

Την ίδια ημέρα στις 7 το πρωί θα έρθει από το Γύθειο με 350 επιβάτες το Seabourn Guest και θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα για τη Σύμη.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 6 το πρωί θα έρθει από τη Ρόδο με 610 επιβάτες το Louis Cristal, το οποίο θα αναχωρήσει στις 11.30 το πρωί για τη Σαντορίνη.

Τέλος, την Κυριακή προερχόμενο από τη Ρόδο θα έρθει στις 7 το πρωί με 700 επιβάτες το S.S. Mariner, το οποίο θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα για τη Σαντορίνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook