Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Γιώργος Τσακογιάννης! Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή μετά από την απολογία του για το σκάνδαλο με τα \”στημένα\”.

Σε αυτή ο Γιώργος Τσακογιάννης αρνήθηκε τα πάντα στην ανάκρισή του. Υποστήριξε ότι ποτέ δεν προέβη σε καμία ενέργεια για «στήσιμο» αγώνα όπως του καταλογίζονται από την δικογραφία.

«Απλώς αποδεικνύουν ότι είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος», σχολίασε για τους διαλόγους τους.

«Είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από τα δικαιώματά μου ως μέτοχος της Ηλιούπολης, ώστε να τεκμαίρεται ότι δεν επιθυμώ να ασκώ την οποιαδήποτε επιρροή στην ομάδα μου…», ανέφερε στον ανακριτή ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο οποίος αρνήθηκε πως αγόρασε δελτία ΟΠΑΠ για να νομιμοποιήσει παράνομα έσοδα.

«Το σύστημα της UEFA δεν αποτελεί απόδειξη, αλλά στατιστική πιθανότητα ενδεχόμενης αλλοίωσης τους. Εάν όλοι οι αγώνες υποβάλλονταν σε αυτή τη διαδικασία, τότε θα καταλήγαμε σε «περίεργα» μη αποδεκτά με την κοινή λογική αποτελέσματα, πως όλες οι τυχόν ανατροπές κατά τις εξελίξεις ενός αγώνα έχουν ως αιτία το στοιχηματισμό…», τόνισε.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δεν παίζει τυχερά παιχνίδια και ισχυρίστηκε ότι την οικονομική επιφάνεια δύναμη που έχει, την απέκτησε στηριζόμενος σε δικές του οικονομικές δυνάμεις.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook