Ικανοποιητικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του Πλατανιά, μπροστά στο κοινό του, στο φιλικό ματς προετοιμασίας κόντρα στον Κισσαμικό, που έληξε με το υπέρ του 4-2.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο και έβγαλε σε ορισμένα σημεία του ματς ωραίες συνεργασίες, μία εκ των οποίων απέφερε το τρίτο γκολ του Ανγκούλο.

Από την άλλη ο Κισσαμικός στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βασίλη Μάντζη να κερδίζει τις εντυπώσεις με τα δύο γκολ που πέτυχε, εκ των οποίων το πρώτο ήταν εκπληκτικό. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που δοκίμασε τους Βούλγαρους Γκεοργκίεφ, Ατανάσοφ και τον επιθετικό από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία της Μποζούμ, Κόνσιμπαλ. Παράλληλα έπαιξε και ο Ισπανός Μάνας, που αναμένεται να αποκτηθεί.

Διαιτητής: Χρυσός (Χανίων)
Βοηθοί: Κομισοπούλου-Αναστασάκης (Χανίων)
4ος διαιτητής: Κασσελάκης (Χανίων)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (46′ Σελίν), Βάντερσον (46′ Δημήτρης), Στανισάβλιεβιτς (64′ Γκνιάτιτς), Μενδρινός (63′ Μαχαμάτ), Πάγκαλος, Τσουράκης (46′ Γουνδουλάκης), Ανγκούλο (63′ Κουλιμπαλί), Μιλούνοβιτς (63′ Σκουλουδάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46′ Γιαγκιόζης, 63′ Αγριμάκης), Τσουβαλτσίδης (76′ Κομπογεννητάκης), Σουμπασάκης (46′ Τσουμάγκας), Σμίλτος (82′ Κωνσταντόπουλος), Σελινιωτάκης (67′ Μάνας), Κυριζάκης (46′ Ατανάσοφ), Μάντζης (46′ Κόνσιμπαλ), Λώττας (60′ Μποτωνάκης), Τσικουδάκης (46′ Γκεοργκίεφ), Γιαννίτσης (46′ Βουρβαχάκης), Πότσι (67′ Στεφανίδης).

To photostory του φιλικού

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook