Σε ψηφοφορία ενώπιον των εκπροσώπων των ομάδων της Football League θα τεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (29/06, 13.00) η πρόταση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας -με την ετυμηγορία της UEFA- να μην ισχύσουν φέτος οι αδειοδοτήσεις στη B’ Εθνική. 
Σ’ αυτό κατέληξαν ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ -Γ’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης και η παρέα του, βάζοντας ένα ακόμη εμπόδιο στον ΟΦΗ προς την επιστροφή του στη Super League, ύστερα από την πανηγυρική δικαίωσή του από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 
Οι μεγάλες πιέσεις, έντονες αντιδράσεις -και όχι μόνο- του προέδρου του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη προς τον Σπύρο Καλογιάννη να μην περάσει η πρόταση της ΕΠΟ -ύστερα από προτροπή της UEFA- για τις αδειοδοτήσεις φαίνεται ότι έπιασαν τόπο ως ένα βαθμό. Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ισχυρό άνδρα των Βοιωτών και γι’ αυτό το λόγο ρίχνει το μπαλάκι στις ίδιες τις ομάδες
Δεν ανησυχούν αλλά και δεν εφησυχάζουν στον ΟΦΗ 
Οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη να θέτει βέτο στον πρόεδρο της Football League και Football League 2 να μην περάσει η πρόταση της ΕΠΟ βάση της εισήγησης για μη ισχύ των αδειοδοτήσεων για την σεζόν 2010-2011 στη Β΄ Εθνική δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ. 
Ο Κομπότης έχει δηλώσει εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να παίξει στα πλέϊ οφ με τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα που δεν πήραν αδειοδότηση και μέσω πιέσεων προς τον κ. Καλογιάννη προσπαθεί να ανέβει ξανά στο άρμα την ίδια ώρα που βρίσκεται στη λίστα των κατηγορουμένων για τα στημένα παιχνίδια. 
Από τις πληροφορίες που έχουν στον ΟΦΗ τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου φαίνεται να αποδέχονται την πρόταση της ΕΠΟ εκτός από κάποια άτομα τα οποία όμως ακόμα και αν τεθεί το συγκεκριμένο θέμα προς ψήφιση δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. 
Άλλωστε και τα ίδια τα μέλη του δ.σ της Football League γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι δύσκολο να αγνοήσουν την απόφαση που έχει πάρει η ΕΠΟ και την οποία αναμένεται να επικυρώσει και το διοικητικό συμβούλιο της Super League στο συμβούλιο της Τρίτης με τις ευλογίες της UEFA. 
Τον ΟΦΗ στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης θα εκπροσωπήσουν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ κ.κ Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη το αν θα δώσει το παρόν στη διαδικασία και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook