Πολιτικές συγκεντρώσεις στην βάση της ανακοίνωσης της ΚΕ του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις, η οποία καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε συμπόρευση και κοινή δράση με το ΚΚΕ, για να οργανωθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Τη Τετάρτη 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο Ατσαλένιο (πλατεία Ατσαλένιου), με κεντρικό ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Η πολιτική δραστηριότητα συνεχίζεται την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο Αρκαλοχώρι, στα πλαίσια προφεστιβαλικής εκδήλωσης της ΚΝΕ, στις 8:30μμ, στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου, με ομιλητή τον Καραγιώργο Πάνο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ στην ύπαιθρο του Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ:

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 7μμ, περιοδεία στη Γέργερη.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 7μμ, κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στα Καλύβια Μονοφατσίου.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 10.30πμ, θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του ΚΚΕ, στον εορτασμό της 71ης επετείου του 3ου ολοκαυτώματος των Ανωγείων, και ακόλουθα στις 3μμ, περιοδεία σε ξενοδοχεία στη Χερσόνησο.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook