Τα σημάδια είναι νωπά, από το ονειρικό εκείνο βράδυ που ο Κουτσιανικούλης ως παίκτης του Εργοτέλη, έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού δίνοντας τη νίκη με 2 – 3 στους Κρητικούς. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα, και το Σάββατο στις 19:30 (Nova 2) καλούνται να κάνουν την έκπληξη μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στο συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέϊρα που τις τελευταίες εβδομάδες κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Αυτό άλλωστε καλούνται να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου και να χτυπήσουν το «τριφύλλι» εκεί που πονά. Στην διοικητική και αγωνιστική αστάθεια που έχει αφήσει την ομάδα επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Και βέβαια μέσα σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί ο αγώνας Κυπέλλου που δίνει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ, όπου αν αποτύχει και εκεί, μένει νωρίς-νωρίς εκτός στόχων.

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία του, όπου το βάρος έπεσε πάνω στο μαρκάρισμα του «αέρινου» Τζιμπρίλ Σισέ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ρουμπάκης, Λεάλ και οι Σιάκκας, Μπερτόσα, Κανδηλάκης, Χαντί και Καβουσάκης.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, βάσει τα όσα έδειξε ο Καραγεωργίου στην τελευταία προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σήφης Δασκαλάκης, ο Γιαλούσης δεξιά, ο Βίσιο αριστερά και στα στόπερ οι Σιασιασβίλι – Χίμπλιγκερ. Στην μεσαία γραμμή όπως φαίνεται θα βρεθούν οι Μπέτο, Ολίσε και Τζούνιορ ενώ θέση διεκδικεί και ο Φραγκουλάκης, Η γραμμή κρούσης είναι δύσκολο να αλλάξει οπότε οι Ρομάνο, Βερμπακόφσκις, Μπούντιμιρ θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook