Μια λίστα με 12 συγκεκριμένες προτάσεις που αποφασίστηκαν στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Αλικαρνασσού θα καταθέσουν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ που θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα οι εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων ποδοσφαίρου του Ηρακλείου. 
Στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των σωματείων υπήρξαν και αρκετές αντεγκλήσεις για ορισμένα ζητήματα όμως στο τέλος όλοι συμφώνησαν σε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που θα προτείνουν στην ΕΠΣΗ προκειμένου οι ομάδες σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 
Πιο συγκεκριμένα οι 12 προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΠΣΗ είναι οι εξής : 
1.Οι μικροί από τρεις να μειωθούν σε δύο και να υπολογίζονται όσοι έχουν γεννηθεί από το 1990 και κάτω. 
2. Οι πιέσεις για τις επιχορηγήσεις να γίνουν πιο έντονες και να υπάρξει σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για αυτό το ζήτημα. 
3. Να καταργηθούν τα πρόστιμα προς τις ομάδες και να αυστηροποιηθούν οι ποινές της έδρας κάθε σωματείου αλλά και των χιλιομετρικών αποστάσεων. 
4. Να πληρώνουν οι ομάδες τον γιατρό του αγώνα αλλά υπεύθυνη για τον ορισμό του αλλά και για την παρουσία του να είναι η ΕΠΣΗ. 
5. Να μειωθούν τα παράβολα συμμετοχής κατά 50% 
6. Να υπάρξει μεσοδιάστημα ομαλής μετάβασης σε περίπτωση αναδιάρθρωσης της ΕΠΟ που θα επηρεάζει ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος. 
7. Να γίνει μείωση στα χρήματα που καταβάλλονται στους διαιτητές κατά 30%. 
8. Στην Πειθαρχική Επιτροπή να υπάρχει και μέλος της ΕΠΣΗ. 
9. Να μην γίνει συνένωση της Β΄ με την Γ΄ ΕΠΣΗ . 
10. Να μεριμνήσει η ΕΠΣΗ για τα γήπεδα σε ομάδες που δεν έχουν τον δικό τους χώρο η να βοηθηθούν ομάδες που δεν έχουν το δικό τους γήπεδο. 
11. Ο τελικός των play off στην Α1 ΕΠΣΗ να γίνει τη νέα χρονιά χωρίς το πλεονέκτημα της ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 
12. Να βρεθούν από την ΕΠΣΗ χορηγοί που θα στηρίζουν τα σωματεία 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook