Η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλάει για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, τον κόσμο των διασήμων αλλά και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Η Μαρινέλλα, θυμάται την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της από τους περιοδεύοντες θιάσους, τα λεγόμενα «μπουλούκια», και κάνει μια σύγκριση με το παρόν που ετοιμάζεται να περιοδεύσει και πάλι ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Μαρινέλλα, Το μιούζικαλ» λέγοντας: «Πράγματι ξεκίνησα από αυτά τα μπουλούκια, που έγραψαν τη δική τους ιστορία, και γέμισε με “ακριβές” κι ενδιαφέρουσες εμπειρίες από αυτά… Ανώνυμο κορίτσι τότε – η Κυριακή Παπαδοπούλου. Χρόνια μετα, η Μαρινέλλα.

Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα – κι ας πέρασαν αιώνες! Νιώθω, όμως, να \’χω δύναμη και ορμή. Και ξέρετε από πηγάζει αυτό; Από το ότι το πάθος που είχα τότε έμεινε πάθος. Άμα έχεις πάθος κι αγαπάς αληθινά αυτό που κάνεις, παίρνεις ζωή, παίρνεις ενέργεια…»

Αρνούμενη την ταμπέλα της «απόλυτης ντίβας» του τραγουδιού η διαχρονική ερμηνεύτρια συνεχίζει: «Κατ’ αρχάς, σας παρακαλώ πολύ, μην επαναλάβετε αυτό το “απόλυτη ντίβα”, γιατί με ανατριχιάζει. Καμία ντίβα. Μια καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και αγάπη. Αυτό είναι όλο. Το “απόλυτη ντίβα”, “θεά”, “σταρ” κ.λπ. σας παρακαλώ αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε;  Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους» ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει «Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και “αυλή”; Και θέλεις και bodyguards, τρομάρα σου; Από ποιον κινδυνεύεις; Μόνο από την ηλιθιότητα σου! Τις βλέπω σε φωτογραφίες ή σε εκπομπές να προχωρούν με bodyguards και μου έρχεται να ξεράσω…»

Ακόμα, η Μαρινέλλα μιλάει για τη συνεργασία της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή του «Βοτανικού» και αποκαλύπτει: «Το κορίτσι μου! Γλυκό πλάσμα, υπέροχο… Και φωνάρα μεγάλη… Ναι, την ξεχώριζα πάντα και χαίρομαι που θα δουλέψουμε μαζί τον χειμώνα… Είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή – αυτό σου είχα πει και αυτό σου επαναλαμβάνω. Πήγα να την δω τον χειμώνα. Με ενθουσίασε, με εντυπωσίασε. Με μεγάλη γκάμα, με έντονη προσωπικότητα, με άψογη σκηνική παρουσία. Μια κυρία! Και ντύνεται ωραία – όχι σαν τις άλλες τις “ξέκωλες” που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι! Πώς να μη θέλω να δουλέψω μαζί της;»


yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook