Με χειροκροτήματα και επευφημίες υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι Αγανακτισμένοι πολίτες στο Σύνταγμα τους 130 Αγανακτισμένους Χανιώτες, που έφθασαν το πρωί, στην πρωτεύουσα για να \”ενώσουν τις φωνές τους με εκείνες των υπολοίπων Ελλήνων απ όλη τη χώρα\” που σήμερα και αύριο συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή διαμαρτύρονται ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του Εφαρμοστικού νόμου.

Όπως δήλωσαν στο Flashnews.gr Αγανακτισμένοι Χανιώτες που βρίσκονται στην Αθήνα ο κόσμος στο Σύνταγμα είναι ήδη αρκετός και όλοι είναι μαζί θα αγωνιστούν για να πετύχουν το στόχο τους την μη ψήφιση των συγκεκριμένων μέτρων.

 Υπενθυμίζεται οτι φεύγοντας από τα Χανιά οι Αγανακτισμένοι Χανιώτες δήλωναν οτι \” \”Ανεβαίνουμε στην Αθήνα για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας, των ονείρων μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Η Κρήτη άλλωστε πάντα πρωτοστατεί σε όλους τους αγώνες και αυτό κάνει και τώρα. Όλοι μαζί όπου και αν ανήκουμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,  για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα.

Ότι κάνουμε εμείς τώρα το κάνουμε γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι από όπου και αν είμαστε. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω\”.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση τους οι Αγανακτισμένοι των Χανίων καλούν τους Χανιώτες να λάβουν μέρος στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης και της Τετάρτης στις 10:30 πμ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\” Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Αγοράς σας προσκαλεί στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση Τρίτη 28/06 και Τετάρτη 29/6 κι ώρα 10.30 στην πλατεία Αγοράς.

Να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο.

Να μην ξεπουληθεί η πατρίδα μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ\”

Αγανακτισμένοι Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook