Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά την περασμένη εβδομάδα, είχε η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Πέπη Μπιρλιράκη  και  άλλοι αντιδήμαρχοι Κρήτης με την ιδιότητα του μέλους της Παγκρήτιας Ένωσης Δήμων, και για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού.
 
Η κ. Μπιρλιράκη , είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την Υπουργό για τις υποδομές αλλά και την προσφορά υπηρεσιών στην περιοχή του Ρεθύμνου.
 
Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η άμεση επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και την ίδια την Υπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς της, κάτι που της λείπει πολύ ,όπως τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

“Υπάρχουν δράσεις και εξελίξεις στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας για τις οποίες το Υπουργείο δεν είναι ενήμερο, και το αντίστροφο. Θα πρέπει να ενημερωνόμαστε από την Αυτοδιοίκηση και να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, κάτι που θα βοηθήσει και τη νομοθέτηση που προσπαθούμε να προχωρήσουμε γιατί τη θεωρούμε βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού,” είπε χαρακτηριστικά η Υπουργός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook