Αν και δεν είναι από τους πλέον γνωστούς «μάγους» στο ευρύ κοινό, έχει σίγουρα καταφέρει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα μιας και είναι αγαπημένος αρκετών διασημοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Μερικοί από τους οποίους είναι ο Jay- Z, οι ColdPlay, ο Will Smith, οι Busta Rhymes και η κακομαθημένη Paris Hilton.

Ο 28χρονος Dynamo, του οποίο το πραγματικό όνομα είναι Steve Frayne, πραγματοποίησε ένα τις προάλλες αρκετά θεαματικό κόλπο στα πλαίσια των γυρισμάτων για τη νέα τηλεοπτική του εκπομπή.

«Περπάτησε» πάνω στα νερά του ποταμού Τάμεση μπροστά από το αγγλικό κοινοβούλιο και στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, που βρίσκονταν σε στέρεο έδαφος βέβαια, μέχρι που τον περισυνέλεξε ένα αστυνομικό σκάφος. Εκπρόσωπος της εκπομπής δήλωσε πως οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ και πως είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Μερικά από τα κατορθώματά του, τα οποία έχει καταγράψει και ο τηλεοπτικός φακός είναι να μεταφέρει τη γραμμή μαυρίσματος πάνω σε μία κοπέλα, καθώς και να μετατρέψει λαχνούς λοταρίας σε χρήματα με μάρτυρες τον Robbie Williams και την Davina McCall. Μερικά από τα κόλπα που υπόσχεται να δούμε στη νέα εκπομπή του είναι η μεταφορά ενός κινητού τηλεφώνου μέσα σε ένα μπουκάλι μπύρας και η μετατροπή χιονιού σε διαμάντια στα βουνά της Αυστρίας.

Στον κόσμο της «μαγείας» τον μύησε ο παππούς του και πλέον ο ίδιος τα έχει εμπλουτίσει με χορό και μουσική.
\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook