Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Νίκος Χάλκος. Ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης απολογήθηκε για δύο ώρες στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του τελευταίου και του εισαγγελέα αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία μία φορά το μήνα.

Ο έτερος των συλληφθέντων που επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, ο Βασίλης Γεωρτσιάκος, εξασφάλισε προθεσμία. Ο παράνομος μπουκ θα απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης, καθώς είχε συλληφθεί το Σάββατο και ο δικηγόρος του ζήτησε μία επιπλέον ημέρα για να μελετήσει τη δικογραφία. 

Οι τρεις προφυλακισθέντες, Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης) και Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ), αναμένεται να καταθέσουν έφεση για να αποφυλακιστούν μέχρι να δικαστούν. 

Στο μεταξύ, εκκρεμεί η σύλληψη (ή παράδοση εφόσον κάποιοι προτιμήσουν να εμφανιστούν μόνοι τους στις αρχές) των Μάκη Ψωμιάδη (ισχυρός άνδρας Καβάλας), Γιάννη Παπακώστα (προπονητής), Γιάννη Παπαδόπουλου (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ) και Μιχάλη Νικολόπουλου (παίκτης Ηλιούπολης), για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Εξάλλου, απομένει να κληθούν στον ανακριτή οι υπόλοιποι 68 στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Μία διαδικασία που κατά κάποιες πηγές θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο και κατά άλλες μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο (μιας και τα δικαστήρια κλείνουν τον Αύγουστο). 

Πηγή: www.sport-fm.gr