Παράταση στην αγωνία για το θέμα των αδειοδοτήσεων και την διεξαγωγή η όχι των πλέϊ οφ είχαμε την Τρίτη το μεσημέρι. 
Και αυτό γιατί όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Football League η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη στις 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί. 
Στις ανακοινώσεις της η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2, αναφέρει:
«Την Παρασκευή Συνεδριάζει το Δ.Σ. Συνεδριάζει την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 και ώρα 10.30΄,το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Ε.Π.Ο. για μη ισχύ του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων της FOOTBALL LEAGUE, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
2. Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Σύγκληση Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ
Πραγματοποιείται την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 10.15΄,, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2010-2011.
2.- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2010-2011.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 και ώρα 14.00΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 11, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης).
Συνεδρίαση Δ.Σ.
Συνεδριάζει την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011 και ώρα 10.00΄, το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, την με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2010-2011.
2.- Διάφορα Θέματα».
Η αναβολή του αυριανού προγραμματισμένου διοικητικού συμβουλίου έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην ΕΠΑΕ περιμένουν τις αποφάσεις από την Super League για το αν δεχτεί στο συνεταιρισμό της ομάδες από την Football League χωρίς αδειοδότηση κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Σούπερ Λίγκα θα εναρμονιστεί με την πρόταση της ΕΠΟ που προέρχεται κάτω από τις οδηγίες της UEFA για τα σωματεία της Β΄ Εθνικής. 
Παράλληλα κάποια από τα πρόσωπα που ανήκουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΑΕ είναι στη λίστα των κατηγορούμενων για τα στημένα παιχνίδια και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να κληθούν να απολογηθούν στη δικαιοσύνη κάτι που μπορεί να φέρει και ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο της Football League. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook