Η φτώχεια και η ανέχεια στρέφουν πολύ κόσμο στις κλοπές, αναζητώντας είδη διατροφής που θα εξασφαλίσουν την επιβίωσή του…

 Όμως, δυο απόπειρες που έκαναν «πεινασμένοι» στην Κρήτη και την Δράμα ήταν αποτυχημένες και οι ίδιοι κατέληξαν στα κρατητήρια όπου, τουλάχιστον, βρήκαν ένα πιάτο φαγητό!

Στο Ηράκλειο, η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου θυμόταν καλά τους δυο νεαρούς αλλοδαπούς που τριγύριζαν για ώρα γύρω από το μαγαζί της την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο ένας από αυτούς οποίος είχε αναλάβει να την απασχολήσει, ώστε ο άλλος να βρει την ευκαιρία να αρπάξει δύο κούτες με τρόφιμα! Έκανε, όμως, το λάθος να επιστρέψει στην περιοχή τρεις μέρες αργότερα και η περιπτερούχος τον αναγνώρισε και ειδοποίησε την Αστυνομία! Ο 25χρονος από το Μαρόκο ομολόγησε την κλοπή και οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του.

Στη Δράμα, ένας 23χρονος Έλληνας προσπάθησε να παραβιάσει με αιχμηρό αντικείμενο την είσοδο μιας αποθήκης τροφίμων για να κλέψει είδη διατροφής. Όμως, ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια. Πριν προλάβει να απομακρυνθεί, όμως, έφθασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν και ομολόγησε την απόπειρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook