Η Vodafone και ο Αθλητικός Όμιλος Λασιθίου, το έριξαν… στην ανακύκλωση. Οι αθλητές του Ομίλου, με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ακαδημίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και της «Εβδομάδας Στίβου και Φυσικής Κατάστασης», την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, έφεραν για ανακύκλωση παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ στο «Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου», συμβάλλοντας έμπρακτα στην πρωτοβουλία της Vodafone και του Α. Ο. Λασιθίου. Παράλληλα, όλοι όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της ανακύκλωσης, έλαβαν μέρος στην κλήρωση δύο κινητών τηλεφώνων Vodafone 858 Smart.

Η Vodafone και ο Α.Ο. Λασιθίου υπενθυμίζουν ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν πρέπει να καταλήγουν στα σκουπίδια, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον εάν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, στο «Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου» έχει τοποθετηθεί ειδικός κάδος συλλογής όπου ο καθένας μπορεί να απορρίπτει συσκευές κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ προς ανακύκλωση.

Παράλληλα, κάδοι συλλογής κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα της Vodafone πανελλαδικά, για τους φίλους του περιβάλλοντος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook