Η είδηση ότι η Super League ψήφισε να δεχτεί στις τάξεις της την νέα χρονιά μόνο ομάδες που έχουν πάρει αδειοδότηση αφύπνισε άμεσα τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη που ήταν στην Αθήνα και κατευθύνθηκε άμεσα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για να ζητήσει εξηγήσεις και διευκρινήσεις επί του θέματος.

Ο κ. Κουράκης είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκα και με τον εκτελεστικό διευθυντή αυτής τον κ. Πατρίκ Κομνηνό στην οποία οι εκπρόσωποι της Λίγκας του ξεκαθάρισαν ότι υπερψήφισαν την απόφαση που είχαν πάρει πέρυσι τέτοιο καιρό και πως την τελική απόφαση για το αν μπορεί μια ομάδα να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα χωρίς να έχει πάρει αδειοδότηση θα την λάβει αποκλειστικά και μόνο η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η διευκρινιστική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα :

Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αποφάνθηκε ότι διατηρεί σε ισχύ την προηγούμενη απόφασή της επί των κριτηρίων αδειοδότησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Super League διευκρινίζει ότι θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίσει επί του θέματος.

2. Αποφασίστηκε ότι στο επόμενο Δ.Σ., που ορίστηκε για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα συζητηθεί το θέμα της επικύρωσης της Βαθμολογίας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

3. Επικυρώθηκαν οι Βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook