Οι πελάτες είναι στο διαδίκτυο. Η επιχείρησή σας;

Η Velvet Studio, πρωτοπόρα εταιρεία σε κατασκευή ειδικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και  Augmented Reality και επίσημος συνεργάτης της Google, σε συνεργασία με την Audax Cybersecurity, ελληνική εταιρεία ασφάλειας δικτύων και υπολογιστικών συστημάτων, διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο πρώτο Συνέδριο Τεχνολογίας, Διαδικτύου και Επιχειρηματκότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11 Οκτωβρίου 2015, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διαφημιστές και επαγγελματίες προγραμματισμού και περιλαμβάνει:

-Ενημέρωση επιχειρηματιών στις νέες τεχνολογίες και τα εργαλεία διαδικτύου που μπορούν να εκμεταλλευτούν άμεσα προς όφελος της επιχείρησης τους.

-Παρουσίαση εφαρμογών διαδικτύου, Content Managment Systems, Web Services, δυνατότητες κατασκευής και εκμετάλλευσης εφαρμογών στο Facebook, χρήση mobile εφαρμογών και ανάλυση της επίδρασης στο σύνολο των καταναλωτών.

-Ανάλυση διαδικτυακού Marketing με τα δυνατότερα εργαλεία της αγοράς. Προβολή της
επιχείρησης σας στο σπίτι κάθε υποψήφιου πελάτη με μοναδικά αποτελέσματα.

-Ασφάλεια ιστοσελίδων και υπολογιστών. Εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού στην
αποτελεσματική διαχείριση επιθέσεων από κακόβουλους χρήστες στα εταιρικά δεδομένα και τους υπολογιστές της εταιρείας.

Για Δηλώσεις Συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.velcon.info ή καλέστε στα τηλέφωνα 2810 285450 και 6947329313 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Ηρακλείου: Μπουνταλάκη Φωτεινή

*Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των επερχόμενων εκλογών, της αβέβαιης πολιτικής κατάστασης των ημερών αλλά και μετά από αίτημα πολλών επιχειρηματιών και κόσμου που έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή, η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου άλλαξε από την αρχική που ήταν για τις 27 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η ώρα διεξαγωγής, το μέρος, καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου παραμένουν τα ίδια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook