Επιστολή με την οποία διαχωρίζει τη θέση του από αποφάσεις του Εργοτέλη, έστειλε στα ΜΜΕ ο μέτοχος των κιτρινόμαυρων Γιάννης Τζώρτζογλου.

Στην επιστολή του με τίτλο: «Ως εδώ» ο Γιάννης Τζώρτζογλου αναφέρει:

«Μετά από 3,5 χρόνια που η οικογένεια μου μετεβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης και ενώ παραμένουμε μεγαλομέτοχοι στην ομάδα την οποία αναδείξαμε αλλά και μας ανέδειξε παραγοντικά.

Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου, την απογοήτευση μου και την αγανάκτηση μου για τις τελευταίες ατυχές αποφάσεις και θέσεις της κρητικής ΠΑΕ.

Αποκορύφωμα ήταν 1ον η πρόσφατη ψήφο στον υπόδικο σήμερα Αχιλλέα Μπέο, 2ον η σημερινή ψήφος (στο Δ.Σ. του συμβούλιου της Super League) που πάει κόντρα στο δίκαια συμφέροντα της ιστορικής ομάδος της πόλης μας ΠΑΕ ΟΦΗ και 3ον για την παντελή απουσία στον αγώνα που κάνει εδώ και δυο μήνες η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αποφάσεις οι οποίες δε συνάδουν ούτε με την ιστορία, ούτε με το ήθος που χρόνια πρεσβεύει, αλλά ούτε και με το πνεύμα συγκρητισμού που επιβάλετε όχι μόνο να διακηρύττει αλλά και στη πράξη να πράττει ο σύλλογος.

Τέλος γνώμη μου είναι ότι ένας σύλλογος δεν είναι μόνο μετοχές και χαρτάκια, αλλά και συνεχής προσπάθεια για τη δημιουργία και παραγωγή αθλητικών συνειδήσεων και συμπεριφορών.

Με τιμή

Ιωάννης Τζώρτζογλου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook