Μετά τους Ευθυμάκη, Σέχου (πέρσι) ο Πλατανιάς έδωσε συνέχεια στις προωθήσεις παικτών από τις Κ20, Κ17, κάνοντας επαγγελματίες τους, Ζίκο, Σκουλουδάκη, Κασωτάκη.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν από την αρχή της προετοιμασίας και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Ζίκο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Νέους Χανίων και στη συνέχεια από τον Κρ. Αστέρα βρέθηκε στην Κ17 του Πλατανιά. Μετά την περσινή πολύ καλή του παρουσία με την Κ20 ήρθε το μεγάλο βήμα με το επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Σκουλουδάκης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου και των Μικτών ομάδων, έμαθε τα μυστικά της μπάλας στην Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια έπαιξε σε παίδες ΑΟΔΑ και στις ομάδες υποδομής του Α.Ο. Χανιά. Το 2013 τον απέκτησε ο Πλατανιάς και ξεχώρισε γρήγορα στην Κ17, με αποτέλεσμα να του δοθούν αρκετές ευκαιρίες και στην Κ20. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, αφού είχε κληθεί στην Εθνική Παίδων Κ17.

Τέλος ο Κασωτάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νεάπολη και έπεσε στα… βαθιά με τον ιστορικό ΑΟΑΝ πριν δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική. Το ταλέντο του είχε φανεί και μέσω της συμμετοχής του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λασιθίου και της Περιφέρειας Κρήτης. Ο Πλατανιάς τον απέκτησε την περσινή σεζόν, όπου και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Κ20.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια, τριετούς διάρκειας, με την ομάδα μας, υπέγραψαν σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές Ρενάτο Ζίκο, Δημήτρης Κασωτάκης και Δημήτρης Σκουλουδάκης, οι οποίοι έχουν «προαχθεί» στην πρώτη ομάδα από τον Γιώργο Παράσχο, ακολουθώντας από την αρχή την προετοιμασία τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΡΕΝΑΤΟ ΖΙΚΟ

Είναι 18 ετών. Ξεκίνησε από τους Νέους Χανίων και την περίοδο 2012 – 2013 πήγε στον Κρητικό Αστέρα. Τη χρονιά 2013 – 2014 προπονούνταν με την Κ17 του Πλατανιά, ενώ την περίοδο 2014 – 2015 αγωνίστηκε με την Κ20 ως μεσοεπιθετικός. Στον Πλατανιά θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 97.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ

Είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από την ΑΕΝ, ομάδα του Λασιθίου, πριν από τρία χρόνια, αγωνίστηκε με τον Αθλητικό Όμιλο Αγίου Νικολάου στη Γ” Εθνική για ένα χρόνο, ενώ πέρυσι ήρθε στον Πλατανιά, αγωνιζόμενος με την Κ20. Στον Πλατανιά θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 21.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ


Είναι 17 ετών. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή την περίοδο 2009 – 2010, από τις Ακαδημίες της Νέας Κυδωνίας και πέρασε από τον ΑΟΔΑ (προπαίδες) και τους Παίδες και τους Νέους του Α.Ο. Χανιά. Το 2013 ήρθε στον Πλατανιά και αγωνίστηκε με την Κ17, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε τόσο με την Κ17 όσο και με την Κ20 ως μεσοεπιθετικός. Κλήθηκε στην προεθνική ομάδα (στην 25άδα δηλαδή) της εθνικής ομάδας Κ17. Στον Πλατανιά θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 98.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook