Είναι ήδη μητέρα και σε λίγο καιρό παντρεμένη με τον γνωστό Άγγλο ποδοσφαιριστή Peter Crouch. Όμως η Abbey Clancy, πιο όμορφη και σέξι από ποτέ, φωτογραφίζεται με τα απολύτως απαραίτητα για το ανδρικό περιοδικό Esquire, βάζοντας φωτιά στις καυτές Αυγουστιάτικες μέρες, όταν και θα κυκλοφορήσει το τεύχος.

Το 25χρονο μοντέλο, μιλάει στο περιοδικό για τη ζωή της ως νέα μητέρα, αλλά και για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες που ακόμα δεν έχει εκπληρώσει. Πολλές μπορεί να ήθελαν να είναι στη θέση της, όμως εκείνη δε το βλέπει ακριβώς έτσι, καθώς υπάρχουν και αρνητικά, όπως λέει, στο να είναι σύζυγος ποδοσφαιριστή.

\"\"«Έχω ακούσει τα χειρότερα πράγματα… κοπέλες που βγαίνουν με ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όμως οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Τώρα που έχω το παιδί μου, τα υπόλοιπα δε με νοιάζουν τόσο πολύ. Δεν είμαι τόσο κλαψιάρα όσο ήμουν παλιά».

Το Esquire φιλοξενεί την Clancy σε 9 ολόκληρες σελίδες και είναι όλες μια και μια. Μάλιστα, η φωτογράφηση έγινε μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρη της Sophia τον περασμένο Μάρτιο. Παρότι η Βρετανίδα καλλονή διαθέτει φιγούρα που θα ζήλευαν πολλές, αποκαλύπτει ότι δεν ήταν πάντα όλα τόσο εύκολα.

«Ήμουν ένα άσχημο παιδί. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου είναι το σκούρο μαύρο. Παλαιότερα το είχα μακρύ μέχρι την μέση μου. Πέρασε και μια περίοδος που είχα εθιστεί στο ψεύτικο μαύρισμα. Οπότε, από την ηλικία των 14 μέχρι τα 16 έμοιαζα με Ινδιάνα Απάτσι» λέει η 25χρονη Clancy.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook