Σε μια κίνηση – έκπληξη προχώρησε ο ΟΦΗ που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Ευσταθίου και τονίζει ότι θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή.

Ο Ευσταθίου αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου σε 19 παιχνίδια πέτυχε 2 γκολ ενώ τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε Γλυφάδα, Φωκικό και Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

O ΟΦΗ ενισχύει τις μεταγραφικές του επιλογές στην επίθεση, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο περιφερειακό επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league). Ο Ευσταθίου αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι η ταχύτητα του. Ο Ευσταθίου αναμένεται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Μετά τον Θανάση Πατινιώτη που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο ΟΦΗ έκλεισε και τον Ευσταθίου που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επιθετικής γραμμής. Δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη κίνηση για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook