Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη σήμερα, από αυτά που θυμίζουν άλλες εποχές, τις εποχές εκείνες που η χώρα ζούσε στο σκοτάδι και η ελευθερία του λόγου ήταν στον έλεγχο του κράτους και των διαφόρων παρακρατικών.

Εκδότης γνωστής εβδομαδιαίας εφημερίδας των Χανίων, δέχτηκε τηλεφώνημα σήμερα το πρωί από άγνωστο με βαριά προφορά, ο οποίος τον προειδοποίησε να προσέχει και να μην «χτυπάει» συγκεκριμένο Βουλευτή των Χανίων, γιατί τα Χανιά είναι μικρά και άλλα τέτοια όμορφα. 

Ο Εκδότης με τον οποίο μιλήσαμε λίγο νωρίτερα, μας περιέγραψε το περιστατικό, το οποίο όπως μας είπε στο τέλος μετά από διάλογο έληξε ήπια. 

Εμείς λέμε ότι αυτού του είδους η τρομοκρατία στα Μέσα Ενημέρωσης δεν θα περάσει και όποιος δεν αντέχει την κριτική και την αλήθεια, τότε να μην ασχολείται με την Πολιτική.

Και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν η συγκεκριμένη εφημερίδα, έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με τον εν λόγω Βουλευτή, με θετικό πρόσημο στα άρθρα της.

Το περιστατικό είναι καταδικαστέο και η προτροπή μας είναι να γίνει καταγγελία στην αστυνομία, ώστε να διερευνηθεί το θέμα, να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αν κάποιοι κύριοι θέλουν να κάνουν τους τραμπούκους και ως ηθικοί αυτουργοί να βάζουν ανθρώπους να απειλούν οικογενειάρχες που πασχίζουν να βγάλουν το μεροκάματο, να πάνε στα χωριά τους. Αν και εκεί δεν θα τους περάσουν αυτές οι πρακτικές και από ότι μαθαίνουμε αρκετοί τους έχουν αποκηρύξει, γιατί απλά ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.

Οι εποχές με τα λόγια τα μεγάλα έχουν περάσει, ο κόσμος βαρέθηκε τα ψέματα των πολιτικών και σε όποιον δεν αρέσει να αλλάξει δουλειά.

Θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις ΟΛΩΝ των Κομμάτων που θα καταδικάζουν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook