Στα Χανιά

Την περασμένη Δευτέρα 27/6, μέσα στο ειδυλλιακό Θέατρο Μαχαιρών του Δήμου Αποκόρωνα, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, με τη θεατρική παράσταση «Όλα καλά» από τη Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης της Μονάδας Χανίων.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αποκόρωνα κ.Νικολουδάκης και κ.Χαριτάκης. Επίσης με την παρουσία του μας τίμησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σγουράκης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στύλου κ.Ι.Γαβριλάκης.

Την βραδιά έκλεισε ο Παραδοσιακό Σύλλογος «Μετερίζι» όπου στο τέλος προσκάλεσε το κοινό να χορέψουν όλοι μαζί, καθώς το κεντρικό μήνυμα των εκδηλώσεων ήταν «Όλοι μαζί μπορούμε».

Στο Ηράκλειο

Χθες βράδυ στο μικρό κηποθέατρο «Μ.Χατζηδάκις» πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία», με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη.

Η παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Robert Fisher, δόθηκε από θεατρική ομάδα αποτελούμενη από γονείς και αδέλφια που συμμετέχουν στο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο. Την εμψύχωση της ομάδας και τη σκηνοθεσία του έργου είχε αναλάβει ο κύριος Δημήτρης Φλουρής.

Την παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι, μέλη, γονείς, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook