Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛΑΣ στα Χανιά μετά την δολοφονική επίθεση σε καφέ-μπαρ με χαρακτηριστικά βεντέτας, 25χρονου σε βάρος 24χρονου ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο 25χρονος δράστης οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή. Οι αρχές κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό την ώρα που θα οδηγηθεί ο νεαρός δράστης στα δικαστήρια ενώ οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επι ποδός υπό το φόβο αντεκδίκησης.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος που δέχτηκε τα πυρά του συγχωριανού του, νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και διασωληνομένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων ενώ τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά για την πορεία της υγείας του. Ο νεαρός έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βλήματος από το κεφάλι ενώ αναμένεται, μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, να μπει εκ νέου στο χειρουργείο για αφαίρεση δεύτερου βλήματος από τον τράχηλο. Εν τω μεταξύ, διακριτή είναι η αστυνομική παρουσία και στο Νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται ο 24χρονος..

Υπενθυμίζεται, ότι η αιτία που όπλισε το χέρι του 25χρονου, έχει τις «ρίζες» της σε ένα αιματηρό περιστατικό το οποίο είχε συμβεί μεταξύ δύο οικογενειών σε χωριό του Δήμου Χανίων τον Οκτώβριο του 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook