Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 32χρονος Έλληνας για Παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων. Επιπλέον αναζητείται 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας κατηγορούμενος για τον ίδιο λόγο.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών  έλεγχος σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας  του 30χρονου, ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 32χρονος (ως προσωρινά υπεύθυνος), για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων.

Κατασχέθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα επτά (177) προϊόντα (βαλίτσες, σακβουαγιάζ, θήκες κινητών, τσάντες, πορτοφόλια, νεσεσέρ, μπρελόκ ) απομίμησης της εν λόγω εταιρείας, τα οποία καταστράφηκαν παρουσία του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook