Νέα βόμβα αναμένεται στους κόλπους της συγκυβέρνησης και πάλι από τα Χανιά.

Όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες, ένα πολύ γνωστό στέλεχος των ΑΝΕΛ αναμένεται να αποχωρήσει από την παράταξη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίζεται, στις συζητήσεις στα cafe, πολύ δυσαρεστημένος με την συγκυβέρνηση αλλά και με τον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο, που άλλαξαν στάση και ψήφισαν το μνημόνιο, ενώ ο ίδιος κρατάει διαχρονικά σταθερή αντιμνημονιακή θέση.

Το στέλεχος όμως των ΑΝΕΛ μαθαίνουμε ότι είναι λάβρος και απέναντι σε συγκεκριμένο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο προεκλογικά, αλλά και πριν το δημοψήφισμα έκανε κοινό αγώνα, καθότι τα χωριά τους βρίσκονται σε γειτονικούς Δήμους με κοντινή καταγωγή. 

Τον κατηγορεί ότι ενώ ξεκίνησε ως αντιμνημονιακός στην συνέχεια άλλαξε στάση με τα ανάλογα πολιτικά οφέλη και μάλιστα τα λέει και πιο χοντρά. Αναφέρει ότι είναι βολεμένος και όλοι ξέρουν την σχέση του με γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία, η οποία, όπως αναφέρει, αποκαλύφτηκε πρόσφατα.

Αυτά όλα βέβαια είναι σε επίπεδο παραπολιτικού και τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν αποχωρήσει τελικά, τηρώντας έτσι αξιοπρεπή στάση απέναντι στον κόσμο που τον υποστηρίζει τόσα χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook