Παίκτης της Επισκοπής είναι και επίσημα ο Φίλιππος Μουρτζανός που μάλιστα παρουσιάστηκε και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στους «κυανόλευκους» μετά από 2 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής είναι η εξής:
«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φίλιππου  Μουρτζανού, ο οποίος συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο».

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο επίσημο σάιτ της ομάδας (www.aoepiskopis.gr):
«Ο Μουρτζανός είναι γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου του 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την φανέλα της ομάδας μας έχει φορέσει και στο παρελθόν για 2 χρόνια (2007–09).
Έχει κατάκτησει 2 πρωταθλήματα ένα με τον ΑΟ Τρικάλων στην Δ’ εθνική την σεζόν 2004-05 και ένα με την ΑΕ Παραληθαίων στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων.Ο 26χρονος θα έχει διπλή ιδιότητα στην ομάδα μας αφού είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και θα έχει και την ευθύνη σε κάποιο από τα τμήματα των ακαδιμιών ως προπονητής».

Το who is who του Μουρτζανού:
1997 – 03 Ψηλορείτης – Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου

2003 – 04 AE Τρικάλων – Δ’ Εθνική

2004 – 05 AΟ Τρικάλων – Δ’ Εθνική (Πρωταθλητής 4ο όμιλο)

2005 – 12/05 AΟ Τρικάλων – Γ’ Εθνική

1/2006 – 6/06 ΑΕ Παραληθαίων – Α’ ΕΠΣ Τρικάλων (Πρωταθλητής)

2006 – 07 ΑΕ Παραληθαίων – Δ’ Εθνική

2007 – 09 Επισκοπή – Δ’ Εθνική

2009 – 10 Αστέρας Ρεθύμνου – Δ’ Εθνική

2010 – 11 ΠΕ Ρεθύμνου – Δ’ Εθνική – (24 συμμετοχές)

Μουρτζανός: «Ποδοσφαιρικός παράδεισος η Επισκοπή»

Ο Μουρτζανός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Επισκοπή τόνισε ότι η ομάδα έχει εξελιχθεί σε ποδοσφαιρικό παράδεισο σε θέματα οργάνωσης, εγκαταστάσεων και υποδομών:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της Επισκοπής που μου δίνουν την ευκαιρία να επιστρέψω στον σύλλογο μετά από 2 χρόνια απουσίας. Οι φιλόδοξοι στόχοι η φιλοσοφία, αλλά και γενικά η προοπτική της επισκοπής ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα και έτσι έκαναν την τελική μου απόφαση ευκολότερη. Η Επισκοπή πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο όσον αφορά θέματα οργάνωσης-εγκαταστάσεων-υποδομών, δίνοντας την δυνατότητα σε προπονητή και ποδοσφαιριστές να δουλέψουν σωστά και συγκροτημένα. Πιστεύω πως θα εγκλιματιστώ γρήγορα στην ομάδα, καθώς θα βρω αρκετά γνώριμα πρόσωπα, ποδοσφαιριστές, άτομα από το προπονητικο team, αλλά και φιλάθλους της ομάδας, με τους οποίους οφείλω να πω, πως έχω αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις από την προηγούμενη μου θητεία στον σύλλογο. Εγώ από την πλευρά μου, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ακολουθώντας πιστά τους στόχους της νέας μου ομάδας, θέλοντας να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν στην αξία μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Επισκοπής διότι μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω τον σύλλογο όχι μόνον σαν ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook