Παράλληλη δράση, τόσο στην Κοζάνη όσο και την Θεσσαλονίκη, είχε αναπτύξει ένα… υπερδραστήριο «δίδυμο» αλλοδαπών κακοποιών που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Στα χέρια τους κατασχέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρέπει να διατηρούσαν κρησφύγετο στο οποίο υπάρχουν και άλλα.

Οι δυο δράστες ηλικίας 31 και 28 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με επιχείρηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στο τελευταίο σπίτι που είχαν διαρρήξει. Στα χέρια τους κρατούσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 τα οποία είχαν μόλις «σουφρώσει», αλλά και τα διαρρηκτικά εργαλεία τους. Όπως διαπιστώθηκε, την ίδια μέρα είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει 600 ευρώ, κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ και ένα βιβλιάριο τράπεζας, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν ένα ακόμη διαμέρισμα χωρίς να τα καταφέρουν!

Μάλιστα, ο 28χρονος χτυπούσε και στην Θεσσαλονίκη, μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στις 13 Μαΐου, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι είχαν κλέψει. Στην κατοχή των δυο κακοποιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα αδειών παραμονής στην χώρα.

*** Στην Άρτα, οι τρεις Έλληνες «μπουκαδόροι» που τρύπωσαν με ευκολία σε ένα σπίτι βρίσκοντας την πόρτα ανασφάλιστη, ένιωσαν τυχεροί καθώς βρήκαν μια ακριβή τηλεόραση με home cinema και δυο κινητά τηλέφωνα. Δεν τους έφταναν αυτά, όμως, και πήραν τα… κλειδιά του σπιτιού για να επιστρέψουν! Όμως, η τύχη τους τελείωσε εκεί, καθώς τους εντόπισαν αστυνομικοί την στγιμή που έβγαιναν από το σπίτι και συνελήφθησαν!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook