Το Cosmotebooks.gr εγκαινιάζει τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη ποικιλία από σχολικά είδη σε μοναδικές προσφορές , έως και 30%.

Το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με περισσότερα από 5.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, προσφέρει έως 30% φθηνότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης και τα χαρτικά και έως 15% φθηνότερα τα σχολικά βιβλία, βοηθήματα αλλά και τις σχολικές τσάντες. Επιπλέον οι αγορές συνοδεύονται με δωροεπιταγή  αξίας έως 50€ για επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Το Cosmotebooks.gr δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει και να παραλάβει όλα τα σχολικά είδη σε οποιαδήποτε διεύθυνση της επιλογής του ή μέσω των καταστημάτων COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με ένα κλικ στο Cosmotebooks.gr. 

Cosmotebooks.gr 

Το Cosmotebooks.gr, είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με περισσότερους από 5.000.000 τίτλους έντυπων βιβλίων, Ελληνικών και ξένων eBooks, παιχνιδιών, παιδικών ταινιών και γραφικής ύλης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Με δυνατότητα αποστολής στη διεύθυνση επιλογής του πελάτη ή παραλαβής από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook