Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τη μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς και δύο απόπειρες κλοπής σε κοσμηματοπωλείο, στο Ρέθυμνο, για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται 32χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και της κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 21.08.2015 έως και 23.08.2015 είχε προβεί στη διάπραξη δύο κλοπών από Ιερούς Ναούς αφαιρώντας, διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1.300 ευρώ. 

Ο 32χρονος, εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ρεθύμνου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα, ο δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς δύο φορές, να εισέλθει σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 48χρονου, ενώ στη μία απόπειρα κλοπής στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο, ο 32χρονος είχε ως συνεργό μια 20χρονη. 

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους Εφημερίους των Ναών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook