Για μεγάλα πράγματα πάνε στον Κισαμικό και το αποδεικνύουν οι κινήσεις της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης και η διοίκηση δεν το βάζουν… κάτω και θέλουν να αναεβάσουν Κατηγορία την ομάδα. Πρώτο… μπαμ της ομάδας του Καστελίου η συμφωνία με τον Χρήστο Μπουρμπάκη.

Ο αρχηγός του Α.Ο. Χανιά μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο μένει ελεύθερος από τους «μπλε» στις 30 Ιουνίου και έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Κισαμικού για να αποτελέσει την πρώτη ηχηρή μεταγραφή για τη νέα περίοδο.
Ο Μπουρμπάκης δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική «βόμβα» αφού αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες, μιας και η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ακόμα σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Γκούμπλιας ο νέος τεχνικός

Συγχρόνως ο Κισαμικός ήρθε σε συμφωνία και για την θέση του προπονητή με τον Βασίλη Γκούμπλια που για 8 χρόνια υπήρξε προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο «Μετέωρα». Ο Τρικαλινός τεχνικός είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, αφού υπήρξε ποδοσφιαριστής της τις σεόν 1993-94 και 1994-95 πανηγυρίζοντας μάλιστα και το πρώτο της πρωτάθλημα το 1994.
Ο Γκούμπλιας αντικαθιστά το Νίκο Μαναρόλη στην τεχνική ηγεσία τον οποίο η διοίκηση: «ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια σαν παίκτη και προπονητή. Μία συνεργασία που βοήθησε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α\’ κατηγορία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook