Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων και του Παναγιώτη Μπατσαρισάκη με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, με αφορμή κείμενο παραίτησης που δημοσίευσε ο τελευταίος.

Ο κ. Μπατσαρισάκης, απαντά σε ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία τον κατηγορεί μεταξύ άλλων, ότι ουδέποτε συμμετείχε ως μέλος στο ανώτερο κομματικό όργανο του Νομού, σημειώνοντας τα εξής:

Θέλω να σας ενημερώσω ότι από 19/8 είχα στείλει στο mail του γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων επιστολή παραίτησης που σας επισυνάπτω και τους αναφέρω: «παρακαλώ να με διαγράψετε άμεσα από τους καταλόγους των μελών σας λόγω των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων».
Τι ποιο καθαρό και έντιμο. Όμως το γνωστό ‘‘παρεάκι’’ το απέκρυψε από τη δημοσιότητα και δέκα μέρες μετά επανήλθα με δελτίο τύπου που σας επισυνάπτω επίσης, ενημερώνοντας για την παραίτηση μου δημόσια, σε συνέχεια της επιστολής μου από 19/8/2015.

Τι δεν κατάλαβαν οι κύριοι της ΝΕ και μου καταλογίζουν απρεπείς, υβριστικούς, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως θυμιδία, life style, φαντασιώσεις χωρίς αιδώ, θλιβερή αυτοδιαφήμιση, πέντε λεπτά δημοσιότητας, πολιτικό ή αγοραίο μάρκετινγκ.

Παραδέχονται όμως ότι ήμουν εγγεγραμμένος και δηλώνω ότι ζητώ την αίτηση εγγραφής μου να δοθεί στη δημοσιότητα για περισσότερες εκπλήξεις…..

Όσο για την επιλογή στην Αριστερά, ότι είναι υπόθεση ζωής,υπερβαίνουν τα όρια της γελοιότητας. Αφού η αριστερά έκανε άλλο κόμμα, αυτοί μόνο μνημόνια εφαρμόζουν και μάλιστα πολύ χειρότερα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Όσο για τα αξιώματα… δηλώνω ότι ήμουν στον κατάλογο των μελών που προφανώς θεωρούν με τη καθεστωτική νοοτροπία που τους χαρακτηρίζει, ότι τα απλά μέλη δεν παραιτούνται. Δηλαδή θεωρούν πρόβατα χωρίς αξία τον κάθε πολίτη που τους υποστήριζε. Δηλώνω ακόμη ότι δε συμμετείχα σε καμία διαδικασία για κανένα αξίωμα γιατί δεν με ενδιέφερε, άλλωστε το ‘‘παρεάκι’’ ήταν κλειστό. 

Όσο για τα ψεύδη περί μη συμμετοχής μου εκτός της εγγραφής, τους παραπέμπω στα δεκάδες μηνύματα στα κινητά και τις τηλεφωνικές προσκλήσεις αλλά και την είσπραξη συνδρομών.

Ντροπή λοιπόν κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ να ‘στε ψεύτες και συκοφάντες ανθρώπων που σας στήριξαν.      

Τους καλώ να μετρούν τους αποχωρούντες μέχρι τις εκλογές και να μην ασχολούνται μαζί μου, ίσως έχουμε και άλλα να πούμε…
Όσο για τις μειώσεις των συντάξεων που εμένα προσωπικά ήταν 330 ευρώ τους θεωρώ υπεύθυνους για την ανικανότητα που επέδειξε η απελθούσα κυβέρνηση και η οργή και η ευθύνη μεγάλη.   

Μπατσαρισάκης Παναγιώτης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook