Διήμερες περιοδείες στην Κρήτη αυτή την εβδομάδα, σχεδιάζουν τα επιτελεία των αρχηγών των δύο κομμάτων που – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – θα κονταροχτυπηθούν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως είχε – πρώτο – δημοσιεύσει το Flashnews.gr και με απόλυτη ακρίβεια, απο το πρωί της περασμένης Παρασκευής και παρά την περίεργη “διάψευση” απο την ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στα Χανιά, νωρίς το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα η ενημέρωση που έχει δοθεί απο το επιτελείο του πρώην Πρωθυπουργού αναφέρει πως ο κ.Τσίπρας θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του απο το Δημαρχείο Χανίων, όπου θα συναντηθεί με όλους τους Δημάρχους του νομού.

Επίσης είναι βέβαιο πως την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και μάλιστα στις 7:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο “Αστόρια”.

Απο κει και πέρα και καθώς ο σχεδιασμός των δύο αρχηγών είναι για διήμερες περιοδείες (Τσίπρας: Τρίτη-Τετάρτη και Μειμαράκης: Τετάρτη – Πέμπτη), προς το παρόν είναι άγνωστο το πρόγραμμα των επισκέψεών τους, καθώς – ειδικά την Τετάρτη – υπάρχει το ενδεχόμενο να “συναντηθούν”, κάτι που μάλλον θέλουν να το αποφύγουν.

Για τον λόγο αυτό και παρά του ότι μένουν λίγες ώρες απο την έναρξη των περιοδειών, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις απο τα κόμματα, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook