Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και Υπηρεσιών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, 40χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην ανωτέρω τοποθεσία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τριάντα επτά (37) δενδρύλλια  κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως τρία (3) μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Πλησίον της αγροτικής τοποθεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook