Την στάση που θα τηρήσει η ΕΠΟ στο θέμα των αδειοδοτήσεων στη Football League περιμένουν στον ΟΦΗ για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. 
Η Σούπερ Λίγκα έριξε το μπαλάκι στην Ομοσπονδία για τις αδειοδοτήσεις , και το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Football League στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής οπότε στον ΟΦΗ περιμένουν από την ΕΠΟ και προσωπικά από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να κάνει πράξη την πρόταση του που είναι με την σύμφωνη γνώμη της ΟΥΕΦΑ για την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων στη Football League για τη σεζόν 2010-2011. 
Η ΕΠΟ συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής και ένα από τα βασικά θέματα θα είναι και το τι θα γίνει με το κομμάτι των αδειοδοτήσεων στη Football League. Και το μαχαίρι και το καρπούζι σε αυτή την περίπτωση ανήκει αποκλειστικά στην ΕΠΟ μετά και την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα που τονίζει ότι θα κάνει δεκτή την απόφαση που θα πάρει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όμως το ζήτημα είναι ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος φαίνεται να βρίσκεται σε ένα νέο κλοιό πιέσεων από άλλες ομάδες λόγω και του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια, ενώ ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη είναι αυτός που έχει ξεσηκώσει αρκετούς παράγοντες της Football League και απειλεί να πάει στα δικαστήρια αν αποδεχθούν την πρόταση της ΕΠΟ για την μη ισχύ των αδειοδοτήσεων. 
Εάν η ΕΠΟ την Παρασκευή αλλάξει ρώτα και πάρει άλλη θέση σχετικά με τις αδειοδοτήσεις τότε στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξουν στάση και να πάνε με περισσότερα όπλα για την δικαίωση τους στο δικαστήριο που έχει οριστεί για τις 7 Ιουλίου με την προσωρινή διαταγή που έχει κερδίσει η κρητική ομάδα να απαγορεύει την διεξαγωγή των πλέι οφ στη Football League μέχρι αυτή την ημερομηνία χωρίς την συμμετοχή του ΟΦΗ σε αυτά. 
Μετά από αρκετές συζητήσεις πάντως που έγιναν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ανάμεσα στους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ και τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά αποφασίστηκε βλέποντας τα πράγματα από μια πιο ήρεμη ματιά να μην γίνει έφεση κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. 
Στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά την Παρασκευή και θα έρθει η δικαίωση από την ΕΠΟ , όμως από την άλλη δεν εφησυχάζουν καθόλου και κρατάνε παράλληλα μικρό καλάθι περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook