Η ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική, 30 χρόνια δίπλα στην χανιώτικη οικογένεια , ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον όμιλο εκπαίδευσης και πιστοποίησης UNICERT στην ενημέρωση και προώθηση των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου.

Είναι το δεύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου που εμπιστεύεται την εκπροσώπησή του στην οικογένεια της UNICERT μετά το NEAPOLIS της Πάφου, κάτι που αναδεικνύει την ποιότητα και το κύρος της μέχρι τώρα πορείας του Ομίλου.

Η ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική, ως Πιστοποιημένο Κέντρο Ενημέρωσης, συνεισφέρει με την μακρόχρονη εμπειρία της και ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους σε διάφορα θέματα όπως, ακαδημαϊκά, διαβίωσης, επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής γονέων.

        

Το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου παρέχει σήμερα μια σειρά προπτυχιακών δια ζώσης (π.χ. Νομική, Φαρμακευτική, Νοσηλευτική, Αρχιτεκτονική κ.α.) και μεταπτυχιακών (δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως) προγραμμάτων σπουδών (π.χ. Ειδική Αγωγή, Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Αειφόρα Ενεργειακά Συστήματα (σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου κ.α.) αναγνωρισμένων από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Μία σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων θα λάβουν μέρος σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη το πρόγραμμα είναι :

 

Ηράκλειο 02/09 18:00 – 21:00 – ΤΕΕ Ηρακλείου, Πρεβελάκη & Γρεβενών

• Ρέθυμνο 03/09 10:00 – 12:00 – Κουντουριώτη & Πρεβελάκη 1

• Χανιά 03/09 18:00-21:00 – Εργατικό Κέντρο Χανίων, Μάρκου Μπότσαρη 68

 

Για πρώτη φορά παρέχονται στην Ελλάδα, ένα ευρύτατο φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως – αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ – με συνεχή υποστήριξη στον υποψήφιο και αλλά και μετέπειτα ως φοιτητή.

Η ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική για μία ακόμα φορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες της διαρκώς μεταβαλλόμενης κοινωνίας και προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια που θα οδηγήσουν ένα βήμα πιο μπροστά τον μαθητή, σπουδαστή, φοιτητή, άνεργο, επιστήμονα και τον επαγγελματία.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές :

Κ. Χιωτάκη 8 και Α. Παπανδρέου, 73100 Χανιά

Τηλ.: 28210 54002-3, 54446 – email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook