Παίκτης του ΟΦΗ και με την… βούλα είναι ο 29χρονος φορ με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Αναφερόμενος στην συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Βασίλης Σαχινίδης τόνισε πως «ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Ο κόσμος του ΟΦΗ να ξέρει ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Εύχομαι να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του και να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 29χρονος επιθετικός Βασίλης Σαχινίδης, που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης υπέγραψε την συμφωνία του με την κρητική ομάδα και η μεταγραφή του έγινε με σκοπό την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ. Ο Βασίλης Σαχινίδης είναι σέντερ-φορ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 20 γκολ στην Γ’ Εθνική με την ομάδα των Τρικάλων.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σαχινίδης

Ο Bασίλης Σαχινίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 20-1-1986. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και έχει ύψος 1μ80. Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων με την οποία και πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική, πετυχαίνοντας 20 τέρματα. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό. Ενώ έχει παίξει και σε Τύρναβο (Β Εθνική), Αγροτικός Αστέρας (Β’ Εθνική), Κορωπί (Γ’ Εθνική), Λευκάδα (Γ’ Εθνική), Αχαρναικό (Γ’ Εθνική), Αναγγένηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook