Σημαντικές τροποποιήσεις από την νέα αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα έχουμε όπως αυτές αποφασίστηκαν στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ που έγινε στον Καρτερό .


Τα περισσότερα αιτήματα των εκπροσώπων των σωματείων έγιναν αποδεκτά από την ΕΠΣΗ που έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τοπικά σωματεία.


Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση των «μικρών» ποδοσφαιριστών όπου αποφασίστηκε στην ενδεκάδα κάθε ομάδας να συμμετέχουν 2 και όχι 3 «μικροί» παίκτες γεννηθέντες από το 1990 και μετά και όχι από το 1991 όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι.


Παράλληλα η ΕΠΣΗ σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της αναδιάρθρωσης της Α1 ΕΠΣΗ και την αύξηση των ομάδων σε 18 από τη σεζόν 2012-2013 καθώς και την μη κατάργηση της Γ΄κατηγορίας ο Νίκος Τζώρτζογλου πρότεινε να μην γίνει κάποια κίνηση μέχρι να ξεκαθαρίσει πρώτα τις προθέσεις της η ΕΠΟ κάτι που το αποδέχτηκαν τα σωματεία.


Για την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής στην Α1 κατηγορία η ΕΠΣΗ ζήτησε από τα σωματεία να καταθέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια συγκεκριμένη πρόταση την οποία ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου δεσμεύτηκε να την υλοποιήσει.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ επανέλαβε επίσης ότι σύντομα θα δοθούν οι επιχορηγήσεις προς τα σωματεία της Β΄ και της Γ΄κατηγορίας ενώ σε ότι έχει να κάνει με την μείωση των προστίμων από τις κάρτες ο κ. Τζώρτζογλου τόνισε ότι θα υπάρξει μια επιείκεια αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχουν καθόλου πρόστιμα αφού αυτό προβλέπετε από τον ΚΑΠ.


Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νίκο Τζώρτζογλου και το μέλος της ΕΠΣΗ Μανόλη Λημναίο που ενώ αρχικά είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από το Δ.Σ της Ένωσης στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφαση του αλλά ήδη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τον είχε αντικαταστήσει με το αναπληρωματικό μέλος τον Μάρκο Κλουβιδάκη. Τελικά αποφασίστηκε ο κ. Κλουβιδάκης να παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο αντί του Μανόλη Λημναίου.