Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα ατόμων που αποσπάστηκε απο νυκτερινή  πορεία των Αγανακτισμένων στα Χανιά επιτέθηκε στα γραφεία πολιτικών κομμάτων και Βουλευτών.

Αρχικά έσπασαν την πόρτα των γραφείων της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", χωρίς όμως να μπουν στο εσωτερικό. Όμως δεν έγινε το ίδιο στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή της Δημκρατικής Συμμαχίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη, όπου οι διαδηλωτές αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου μπήκαν μέσα, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου και στην κυριολεξία διέλυσαν τα πάντα, όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες του Flashnews.gr.

Οι δράστες κατέστρεψαν οτι βρήκαν στο πέρασμα τους ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε έναν εκτυπωτή τον οποίο πέταξαν και στον δρόμο, με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος περαστικόςΤαυτόχρονα ζημίες προκλήθηκαν και στο πολιτικό γραφείο της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελίας Κουρουπάκη, οπού αφού καταστράφηκε η πόρτα της εισόδου, προκλήθηκαν ζημίες στο εσωτερικό του γραφείου. Οι διαδηλωτές πήγαν και στα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη και Σήφη Βαλυράκη, αλλά εκεί συνάντησαν αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν, βάζοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Να σημειωθεί πως χθες το μεσημέρι ομάδα ατόμων είχε εισβάλλει στα γραφεία της Ν.Ε.Χανίων του ΠΑΣΟΚ τα οποία κατέστρεψε ολοσχερώς, ενώ ακολούθησε κατάληψη του δημαρχείου Χανίων η οποία συνεχίζεται και σήμερα το πρωί.

Flashnews.gr