Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης, ξεκινώντας την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.

Μάλιστα μόλις έφτασε ο κ.Μειμαράκης ενημερώθηκε πως στην αίθουσα αναχωρήσεων VIP ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αμέσως ο κ.Μειμαράκης πήγε στην αίθουσα και συναντήθηκε με τον κ.Τσίπρα παρουσία της κας Μπακογιάννη, της κας Κεφαλογιάννη, του Ευρωβουλευτή Μ.Κεφαλογιάννη, των κ.κ. Πλακιωτάκη και Αυγενάκη, καθώς και πολιτευτών και στελεχών της ΝΔ απο την Κρήτη.

“Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι” είπε ο κ.Μειμαράκης.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκαν με λύρες και μαντινάδες ενώ αμέσως μετά ο κ. Μειμαράκης δήλωσε:

“Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.”

 

Στις 12.00 θα συναντηθεί στον Άγιο Νικόλαο, με τον αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους του νομού Λασιθίου.

Ακολουθούν επαφές του με παραγωγικούς φορείς και με τους υποψηφίους βουλευτές που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο με προορισμό το Ηράκλειο.

Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση της Ν.Δ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ, στην πλατεία Ελευθερίας.

Την Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δημάρχους του Ν. Ηρακλείου.

Η συνέχεια της προεκλογικής του εκστρατείας θα γίνει στο Ρέθυμνο, όπου θα επισκεφτεί το Πέραμα Μυλοποτάμου και στην συνέχεια θα συναντηθεί στο Ρέθυμνο με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους, με παραγωγικούς φορείς αλλά και με πολίτες.

Επόμενος σταθμός του προέδρου της ΝΔ θα είναι τα Χανιά, όπου το απόγευμα θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι. Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και μετά θα επιστρέψει στα Χανιά για επαφές στην Αντιπεριφέρεια.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα ολοκληρώσει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 το βράδυ σε κέντρο του Πλατανιά (Πορτοκάλι)

( Την πρώτη φωτό απο την συνάντηση Τσίπρα-Μειμαράκη την ανέβασε στο twitter η δημοσιογράφος της Αυγής Αναστασία Γιάμαλη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook