“Η επόμενη πενταετία είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον της χώρας”, είπε απο τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μειμαράκης, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες τους κάλεσε να πούν “όχι σε ψήφο διαμαρτυρίας” και “όχι σε ψήφο αγανάκτησης”

Όπως διευκρίνισε οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντικές καθώς “δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρείς και λίγο σε εκλογές”.

Ο κ.Μειμαράκης, ξεκινώντας – ουσιαστικά – την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη από τον Άγιο Νικόλαο, πήγε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, όπου είχε εκτενή συζήτηση με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη και τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ.Ζερβό. Μάλιστα δόθηκε υπόμνημα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στον κ. Μεϊμαράκη

Στο επίκεντρο τα προβλήματα στην αυτοδιοίκηση, για τα οποία ο κ.Μειμαράκης είπε πως τα γνωρίζει και πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για την ΝΔ.

Όμως, διευκρίνισε, « λόγω της προεκλογικής περιόδου, πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι στο τι λέμε. Εσείς γνωρίζετε την κατάσταση και γνωρίζετε αν και ποια μπορούν να επιλυθούν».

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο με προορισμό το Ηράκλειο.

Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση της Ν.Δ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ, στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook