Οι θεατές σε μια επίδειξη με άλογα, στη περιοχή Κρασνοντάρ στη Ρωσία περίμεναν με ανυπομονησία να βγουν οι γυναίκες – κοζάκες και να πραγματοποιήσουν το νούμερο τους. Οι κοζάκοι άλλωστε φημίζονται για την αγάπη που έχουν για τα άλογα αλλά και για τις εξαιρετικές ικανότητες τους. 

Το νούμερο ξεκίνησε και ένα ένα τα άλογα άρχισαν να βγαίνουν στη σκηνή. Αναβάτες ήταν γυναίκες που πραγματοποιούσαν από ένα νούμερο επάνω στη σέλα με το άλογο να καλπάζει. 

Ήρθε και η σειρά του αλόγου με αναβάτη το αστέρι της παράστασης την 24χρονη Αναστασία Μαξίμοβα. Μια ξανθιά λεπτή γυμνασμένη κοπέλα με υπέροχο πρόσωπο που η αγάπη της για τα άλογα είχε εκφραστεί πολλές φορές.

Τα φρόντιζε, δεν τα χτυπούσε, τα τάιζε, τα βούρτσιζε, συχνά λένε οι φίλοι της χανόταν για ώρες ιππεύοντας στις στέπες με το αγαπημένο της άλογο. Ένιωθε ελεύθερη. «Νιώθω ρίγη και εντελώς ελεύθερη επάνω στο άλογο. Του εμπιστεύομαι πλήρως τη ζωή μου» είχε πει σε άσχετο χρόνο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το νούμερο της Αναστασία ξεκινάει κανονικά. Κάποια στιγμή η κοπέλα προσπαθεί να ανέβει στη σέλα και να αρχίσει να ρίχνει βέλη με το τόξο της όπως οι πρόγονοι της οι Κοζάκοι. Όμως, το πόδι της μπλέκεται στον αναβολέα η Αναστασία προσπαθεί να το ξεμπλέξει αλλά με τις κινήσεις της, το άλογο αναπτύσσει ταχύτητα, πέφτει στο πλάι και το άλογο καθώς τρέχει συνθλίβει τον σβέρκο και το κεφάλι της με τις οπλές του.

Το άλογο δεν σταματά να τρέχει και σαν πάνινη κούκλα σέρνει το κορμί της 24χρονης κοπέλας. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι της επίδειξης προσπαθούν να το σταματήσουν αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να το κάνουν να αφηνιάσει. Ύστερα από λίγο το άλογο σταμάτησε μόνο του. Η Αναστασία Μαξίμοβα, ήταν νεκρή με βαρύτατα τραύματα. Το άψυχο κορμί της βρισκόταν δίπλα από το άλογο της.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook