Η σωστή οργάνωση γραφείου αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της σωστής λειτουργίας για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους ιδιώτες επαγγελματίες, καθώς μεσοπρόθεσμα εξοικονομεί σημαντικούς πόρους, όπως εργατοώρες και χρήματα.

Κάθε κλάδος αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις. Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες. Οι ειδικές απαιτήσεις της παραγωγής και της διαχείρισης των εγγράφων σας είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης, ανεξάρτητα του μεγέθους της.

Η Chania Printing Solutions, με συνέπεια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης γραφείου, για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Από τις πιο απλές ανάγκες μέχρι τις πιο σύνθετες. 

Με πολυετή πείρα στην τεχνική υποστήριξη και στις πωλήσεις, η εταιρεία βρίσκεται στον χώρο των μηχανών γραφείου, εδώ και 25 χρόνια.

Διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμένο συνεργείο, με ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την τεχνική κάλυψη των προσφερόμενων μηχανημάτων, η Chania Printing Solutions, μπορεί να εξυπηρετήσει γρήγορα και αξιόπιστα, τα Χανιά και  ευρύτερα στο  Νομό Χανίων.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι σε θέση να παράσχει ανά πάσα στιγμή ένα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και αναλωσίμων υλικών.

 

Επίσημος συνεργάτης Konica Minolta για το νομό Χανίων

Η Chania Printing Solutions αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη της Konica Minolta, μιας επιχείρησης που ηγείται στο χώρο, μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας και της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Η σειρά των προϊόντων bizhub διατίθεται σε διάφορες ταχύτητες εκτύπωσης έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες γραφείων κάθε μεγέθους. Η γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνει:

  • Έγχρωμα πολυλειτουργικά συστήματα με ευελιξία διαμόρφωσης
  • Βραβευμένους έγχρωμους εκτυπωτές laser
  • Ευέλικτα ασπρόμαυρα συστήματα
  • Επιλογή από μονόχρωμους εκτυπωτές που ξεκινά από μονάδες γραφείου και φτάνει μέχρι μονάδες για ομάδες εργασίας, καθώς επίσης και
  • Αποδοτικές μονάδες όλα-σε-ένα, με μικρό μέγεθος (πολυμηχανήματα)

 

Service και αναλώσιμα Develop

Στην Chania Printing Solutions, θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε αναλώσιμα Develop, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παροχή εξοπλισμού γραφείου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Επίσης, η Chania Printing Solutions, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη μηχανημάτων Develop, προτείνοντας λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την επιχείρησης σας και την καλύτερη δυνατή αποδοτικότητα.

Δώστε ώθηση στην παραγωγικότητα σας και να κάνετε την καθημερινότητα σας στη δουλειά, ευκολότερη. Εμπιστευθείτε τις ανάγκες σας, στην Chania Printing Solutions.

 

Chania Printing Solutions

Μυλωνογιάννη 125, Χανιά

Τηλ./Fax: 28210 95905

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook