Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες, το φιλανθρωπικό της έργο, ο έγγαμος βίος της, η μητρότητα, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ σύζυγός και πολλά άλλα. Πράγματι ό,τι περιστρέφεται γύρω από το όνομα Αντζελίνα Τζολί χτυπάει κόκκινο στις προτιμήσεις με το ενδιαφέρον του κοινού να παρουσιάζεται μεγαλύτερο όταν πρόκειται για ειδήσεις που αφορούν στην πρώιμη περίοδο της Angie και τον έξαλλο βίο τον οποίο διήγαγε τότε.

Φωτογραφίες, video και συνεντεύξεις, από εκείνα τα χρόνια γίνονται αυτομάτως ανάρπαστα, ωθώντας πολλούς να την παρομοιάζουν με τον Μίδα.

Κάπως έτσι συνέβη και με τη συγκεκριμένη ασπρόμαυρη φωτογράφιση της star, η οποία δημοπρατήθηκε για 1.800 λίρες σε γκαλερί του Λονδίνου.

Τις φωτογραφίες έχει στην κατοχή της η φωτογράφος που απαθανάτισε το 1995 τη Τζολί, η Κέιτ Γκάρνερ, που αποφάσισε να τις εκθέσει και να τις πουλήσει στη λονδρέζικη Zebra One Gallery. Και φυσικά το ενδιαφέρον του κοινού αυξήθηκε στη σκέψη πως το μόνο στοιχείο που έχει στο κορμί της η ηθοποιός κατά την φωτογράφιση είναι μία μεταξωτή κορδέλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook