Ο Πατινιώτης που δείχνει ότι έχει τα στοιχεία να βοηθήσει τον ΟΦΗ, με ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση σε όλη την αριστερή πλευρά, ανέφερε για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ ότι «είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα πρέπει να ανέβει, δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό. Πρέπει ο καθ’ ένας μας να βάλει το λιθαράκι του σε αυτήν την προσπάθεια. Μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν. Είπα το ναι και κατέβηκα στην Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη». 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι «μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, το πώς με αγκάλιασε η ομάδα τις μέρες που είμαι εδώ. Δουλεύουμε σε συνθήκες Α’ Εθνικής σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι σήμερα». 

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ τόνισε πως «έχω πανηγυρίσει δυο ανόδους από την Γ’ στη Β’ Εθνική με την Κασσιόπη/Κέρκυρα και με τη Λάρισα. Το ίδιο θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα και ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ που βρίσκεται μέρες στο Ηράκλειο και έπαιξε και στο φιλικό με το Τυμπάκι, έλυσε μια προσωπική υπόθεση με την πρώην ομάδα του (Παναχαική) και υπέγραψε την συμφωνία του με την κρητική ομάδα.

Ποιος είναι ο Θανάσης Πατινιώτης

Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 1/10/1993 στην Κέρκυρα. Εχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική) και Παναχαική (Football league).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook